Adaptil junior halsband

 29,95

De  ADAPTIL Junior halsband verspreidt geruststellende feromonen om jouw puppy te helpen leren en zich aan te passen aan zijn nieuwe leven. De halsband bevat een kopie van het Dog Appeasing Pheromone (moederferomoon). Zogende teefjes produceren D.A.P ter hoogte van de melkklieren, gedurende 3 tot 5 dagen na de geboorte van de pups. Het geeft de pups een veilig en vertrouwd gevoel en zorgt ervoor dat ze rustig worden en de tijd nemen om melk te drinken bij hun moeder. Het helpt om een band met hen op  te bouwen.

De halsband geeft jouw puppy het vertrouwen om te leren en zich goed te voelen in zijn nieuwe wereld. ADAPTIL Junior is in te zetten bij:

  • (Nachtelijk) huilen

Puppy’s met de ADAPTIL Junior halsband stoppen sneller met nachtelijk huilen1

  • Training en socialisatie

Puppy’s leren sneller en beter met de ADAPTIL Junior halsband2

  • Alleen blijven

De ADAPTIL Junior halsband helpt puppy’s zich op hun gemak te voelen wanneer ze alleen zijn2

  • Harde geluiden

Puppy’s krijgen meer zelfvertrouwen en voelen zich gerustgesteld met de ADAPTIL Junior halsband3

Brand

Adaptil

Moeder honden hebben van nature het Dog Appeassing Pheromone. Een zogende moederhond geeft dit af aan haar pups om ze gerust te stellen. Adaptil heeft hier een synthetische vorm van het Dog Appeasing Pheromone in een halsband verwerkt. De halsband werkt op een natuurlijke manier, om honden van stress, bepaalde angsten etc te helpen. Dit werkt beter dan medicijnen. En in tegenstelling tot vele medicijnen heeft de halsband geen vervelende bijwerkingen voor de hond. Wilt u meer weten over Adaptil? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Dinxperlo.

Extra informatie

Merken

Adaptil

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Adaptil junior halsband” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *