Beaphar puppy trainingsmatten 7 stuks

 3,99

Beaphar Puppy Pads

Met de Puppy Pads van Beaphar kunt u uw puppy leren om de behoefte te doen op de plaats waar u dat wilt. Een Puppy Pad is een vochtabsorberende trainingsmat die helpt om uw puppy zindelijk te maken. Dankzij de trainingsmat blijft de omgeving droog en schoon.

Toepassing

Zorg ervoor dat de Puppy Pad altijd op een vaste plaats ligt zodat uw puppy deze weet terug te vinden. Om uw puppy aan te moedigen de behoefte op de mat te doen kan Beaphar Puppy Trainer worden ingezet. Deze vloeistof maakt de mat zeer aantrekkelijk voor uw jonge hond.

De trainingsmat kan tevens worden gebruikt als ondergrond bij voer- en drinkbakken of wanneer uw hond of kat haar nest werpt.

Afmeting

60 x 60 cm

Inhoud

7 stuks

Brand

Beaphar

Beaphar is een diervoedingsbedrijf met het motto: ‘Because pets are family too’. Ze staan voor familie, toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Ze willen namelijk voer produceren dat van goede kwaliteit is, en dit verkopen voor een redelijke prijs. Beaphar is een groot bedrijf wat al in 86 landen voedingsproducten voor huisdieren verkoopt. Heeft u nog meer vragen over dit merk Beaphar? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel in Dinxperlo.

Extra informatie

Merken

Beaphar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beaphar puppy trainingsmatten 7 stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *