Over ons

Over Dierspeciaalmagazijn

Leuk dat u interesse toont in mijn bedrijf. Ik ben Miranda Westerhof, al jaren actief in de dierenbranche en met name specialist op het gebied van huisdieren.  Met mijn bedrijf heb ik niet alleen ten doel om te groeien en te verkopen, maar geef ik liever een goed passend advies voor al uw vragen. Uiteraard stem ik mijn verkoop hier op af en geef ik u meer dan alleen advies;

Service staat bij mij hoog in het vaandel en juist dat maakt Dierspeciaalmagazijn anders dan andere webshops. Ik sta u graag te woord en dankzij korte communicatielijnen kan ik dit vaak persoonlijk en zeer snel. Geen enkel dier is hetzelfde en juist daarom is een goed advies zeer belangrijk, maar natuurlijk bied ik ook een goede passende prijs en kunt u bij mij terecht voor meer dan alleen voeding.

Heeft u vragen? Stel ze gerust via e-mail of maak gebruik van het contactformulier. Ik probeer uw vragen altijd z.s.m. te beantwoorden.

Met (dier)vriendelijke groet,

Miranda
miranda@dierspeciaalmagazijn.nl

Bezorgen of ophalen?

Onze producten worden niet enkel per post bezorgd, maar u kunt ook terecht bij onderstaande afhaal locatie. Aangezien wij vaak onderweg zijn raden wij u aan even te bellen van tevoren.

Dierspeciaalmagazijn
Meniststraat 6g
7091 ZZ Dinxperlo
Telefoon: 06-10949694